Április - 2018
H K S C P S V
  01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Kollégiumi Bizottság

A kollégium hallgatóit a Kollégiumi Diákbizottság (KDB) képviseli év közben. Létszáma 8 fő, 6 tagját a lakógyűlés választja, 2 tagja szakkollégiumi delegált. A KDB feladata a tanulmányi, közösségi, kulturális és sporttevékenységek, kollégiumi rendezvények szervezése, lebonyolítása, a konditerem fejlesztése, a hallgatói élet színesebbé tétele. 

E-mail cím: radaykb(kukac)gmail(pont)com 
Facebook: Ráday Koli

Kollégiumi Diákbizottsági ülések a 7-es számú, KDB irodában vannak.

A Kollégiumi Diákbizottság tagjai:

 

Választott tagok


Molnár Erik - titkár

Molnár Erik vagyok, 2 éve a Földes Ferenc Kollégium Kollégiumi Diákbizottságának tagja, és 1 éve a KDB Titkára. A fő feladatom a KDB összetartása, koordinálása, és a kollégium képviselése az egyetem felé. Számos sikeres projektet vittünk véghez együtt, és ez remélem így is marad a későbbiekben is.


Almási Dániel - kommunikációfelelős

Almási Dániel vagyok, harmadéves gazdinfo hallgató. A KB-n belül a kommunikációért vagyok felelős, ezenkívül a 3. emeleten a szintfelelős is. Megtaláltok a 318-as szobában.


Kató Evelin - rendezvényfelelős

Kató Evelin vagyok, másodéves számvitel Msc-s hallgató és a Kollégiumi Bizottság rendezvényekért felelős tagja. 4.féléve lakom a kollégiumban, és május óta tevékenykedek a Kollégiumi Bizottságban. Ha bármiben a segítségetekre lehetek, forduljatok hozzám bizalommal.


Belák Magdolna - kommunikációfelelős

Belák Magdolna vagyok, II. éves Számvitel MSc-s hallgató és a kollégium egyik kommunikációért felelős tagja. Ha bármilyen kollégiummal és az általunk rendezésre kerülő programokkal kapcsolatban szeretnétek további információkat, írjatok bátran a radaykb@gmail.com-ra.


Mosini Jawad - rendezvényfelelős

Mosini Jawad vagyok, harmadéves nemzetközi tanulmányok szakos hallgató. Harmadik éve vagyok a Földes Ferenc Kollégium lakója, a KDB munkájában pedig három éve veszek részt és rendezvény felsős és illetve negyedik emelet felelős is. Ha bármiben segítségre van szükségetek megtaláltok a 418-as szobában.


Szécsi Áron - pénzügyi felelős

Szécsi Áron vagyok, negyedéves pénzügy és számvitel szakos hallgató. Harmadik éve vagyok a Kollégium lakója, a KDB munkájában pedig második éve veszek részt. Mint pénzügyekért felelős tag az én feladataimhoz tartozik programjaink pénzügyi hátterének megteremtése, emellett pedig a harmadik emelet egyik szintfelelőse is vagyok. 


Szakkollégiumi delegáltak


Steinbach Kornél - SZISZ


Bognár Ádám - TEK

 

 

 

Utolsó frissítés: 2016.12.20.